fbpx

Uvjeti korištenja Internet stranice Srpskog privrednog društva ”Privrednik

Korištenjem Internet stranice Srpskog privrednog društva Privrednik (dalje: Privrednik) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, te prihvaćaju koristiti sadržaj ove Internet stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ukoliko kao korisnik niste suglasni s ovim uvjetima, molimo Vas da ne koristite ove stranice.

Internet stranicama Privrednika smatraju se i sve pridružene stranice koji pripadaju domenama privrednik.hr i privrednik.net. Privrednik zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na Internet stranici bez obaveze prethodne najave.

Kontakt

Srpsko privredno društvo “Privrednik”
Preradovićeva 18/1, Zagreb
OIB: 76477474267

E-mail: ured@privrednik.net
Telefon: +385 1 485 4478 (Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.)

Korištenje “kolačića”

Internet stranica Privrednika koristi tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se našim posjetiteljima mogla pružiti usluga korištenja web stranice s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Više o uvjetima korištenja kolačića možete pronaći na linku https://privrednik.hr/cookies/

Uvjeti doniranja

Donirana sredstva za stipendiranje učenika i studenata su nepovratna. Sva sredstva ostvarena u sklopu akcije Oslonac mladima namijenjena su isključivo za stipendiranje učenika i studenata putem Privrednikovih fondova. Izvještaje o doniranim sredstvima i njihovom trošenju podnosimo nadležnim tijelima naše udruge.

Privrednik omogućuje doniranje izravno putem Interneta:

  1. Kreditnim i debitnim karticama
    Plaćanje na ovaj način može se ostvariti jedino putem Visa, Mastercard, Maestro, Diners, American Express karticama. Online plaćanje se vrši putem sustava Monri Payment Gateway. Sve donacije će biti izvršene u hrvatskoj valuti. Donirani iznos na računu Vaše kreditne kartice pretvara se u valutu vaše zemlje prema tečaju udruga kreditnih kartica.
  2. Virmanski ili internet bankarstvom
    Kod izbora ovog načina donacije, na svoju e-mail adresu ćete dobiti uputu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti odabrani iznos donacije. Donaciju potom možete izvršiti korištenjem Internet bankarstva ili putem banke, pošte, FINA-e ili sl.

Pravila privatnosti

Privrednik se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika i donatora, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o donatorima i korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Više o pravilima privatnosti i našoj brizi o vašim podacima možete pronaći na linku https://privrednik.hr/pravila-privatnosti/

Autorska prava

Svi materijali objavljeni na ovoj Internet stranici vlasništvo su Privrednika. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. Nekoliko fotografija preuzeto je s platforme Unsplash i one se mogu prenositi pod ovim uvjetima. Tekstovi se mogu prenositi jedino i isključivo ukoliko je Privrednik naveden kao izvor. Ukoliko se tekstovi prenose na Internet stranici, mora stajati i web adresa www.privrednik.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Internet stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava Internet stranice privrednik.hr i podložno je tužbi.

Funkcionalnost

Iako Privrednik nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice. Privrednik ne jamči potpunost bilo kojeg podatka na ovim Internet stranicama. Ove Internet stranice mogu sadržavati tipografske pogreške. Informacije su dostupne bez jamstva bilo koje vrste.

Privrednik ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih Internet stranica na koje upućuje poveznicama. Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice Privrednika na druge stranice.

SPD Privrednik logo

Djelujemo u ime zajedničkog dobra i osnaživanja srpske zajednice u Hrvatskoj od 1897. godine.

Naši kontakti

Adresa: Preradovićeva 18/1
10000 Zagreb, Hrvatska

Telefon: + 385 1 485 4478
9:00 – 17:00 (pon. – pet.)

Kontakt email

#OslonacMladima

Ne možemo pomoći svima, ali možemo pomoći nekima. I malom donacijom pomažeš puno. Svaka donacija je veliki oslonac mladima.


Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije, kao ni stajališta Agencije za elektroničke medije ni Ministarstva kulture i medija. Europska unija i Europska komisija, kao ni Agencija za elektroničke medije ni Ministarstvo kulture i medija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.