fbpx

Patronat Privrednikovih dobrotvora

Savjetodavno i pokroviteljsko tijelo naše organizacije koje okuplja članove koji nas velikodušno podupiru u cilju stvaranja dobra za našu zajednicu.

Patronat Privrednikovih dobrotvora okuplja naše članove ujedinjene zajedničkim ciljevima izgradnje kapaciteta za stipendiranje učenika i studenta koji pokazuju znanje, trud i talent.

U Patronatu osmišljavaju i potiču društveno odgovorne projekte važne za našu organizaciju i značajne za zajednicu u kojoj djelujemo.

Naši članovi u Patronatu grade suradnju i prijateljstvo kroz dobrovoljni rad u ime zajedničkog dobra. Oni brinu o radu naših fondova za stipendiranje i pomažu u ostvarenju njihovih ciljeva.

Donatorske večere

Organiziramo večere i druga prigodna događanja na kojima prikupljamo financijska sredstva za stipendiranje učenika i studenata.

Dobrotvorne linkovne kolonije

Organiziramo likovne kolonije pod zajedničkim nazivom “Slikari dobrog srca” i aukcije umjetnina. Sav prihod od prodaje umjetnina koristi se za financiranje učeničkih i studentskih stipendija.

Prvi sastav Patronata okupljao je naše najznačajnije donatore i one koji su svojim radom i djelovanjem doprinosili razvoju zajednice sa zadatkom da upravlja našim fondovima i zakladama u to vrijeme. Formiran je 1911. godine u Zagrebu.

SPD Privrednik logo

Djelujemo u ime zajedničkog dobra i osnaživanja srpske zajednice u Hrvatskoj od 1897. godine.

Naši kontakti

Adresa: Preradovićeva 18/1
10000 Zagreb, Hrvatska

Telefon: + 385 1 485 4478
9:00 – 17:00 (pon. – pet.)

Kontakt email

#OslonacMladima

Ne možemo pomoći svima, ali možemo pomoći nekima. I malom donacijom pomažeš puno. Svaka donacija je veliki oslonac mladima.


Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije, kao ni stajališta Agencije za elektroničke medije ni Ministarstva kulture i medija. Europska unija i Europska komisija, kao ni Agencija za elektroničke medije ni Ministarstvo kulture i medija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.