fbpx

P-portal

Naš web portal obrađuje teme važne za našu organizaciju, za našu zajednicu kao i za društvo u cjelini.

Želimo nepristrano i pravovremeno informirati o događajima koji su važni srpskoj zajednici u Hrvatskoj. Posebno afirmiramo priče koje ne dobivaju dovoljno prostora u popularnim medijima, a odnose se na probleme, interese i dosege naše zajednice s posebnim osvrtom na mlade i njihov položaj i perspektivu u društvu.

Naši dopisnici iz različitih krajeva Hrvatske pišu o društvenim, kulturnim i privrednim temama i relevantnim zbivanjima u svojim krajevima. Posebno su fokusirani na predstavljanje lokalnih zajednica kroz razgovore s istaknutim pojedincima, na promoviranje prirodnih, privrednih i kulturnih potencijala, ali i na ukazivanje lokalnih problema.

Portal promovira najvažnije vrijednosti srpske tradicije i primjere pozitivne prakse iz historije Srba, izvještava o kulturnoj suradnji zemalja regije. Naš portal objavljuje kratki video sadržaj s edukativnim i aktualnim temama kao i priče iz prošlosti i o tradiciji Srba u Hrvatskoj.

Naš web portal upisan je 2014. godine u registar elektroničkih publikacija kojeg vodi Agencija za elektroničke medije. Prva je registrirana Internet publikacija srpske zajednice u Hrvatskoj.

Upoznajmo se da bismo se razumjeli

Projekt P-portala u okviru programa ”Mediji zajednice – potpora socijalnom uključivanju putem medija, faza I.” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

SPD Privrednik logo

Djelujemo u ime zajedničkog dobra i osnaživanja srpske zajednice u Hrvatskoj od 1897. godine.

Naši kontakti

Adresa: Preradovićeva 18/1
10000 Zagreb, Hrvatska

Telefon: + 385 1 485 4478
9:00 – 17:00 (pon. – pet.)

Kontakt email

#OslonacMladima

Ne možemo pomoći svima, ali možemo pomoći nekima. I malom donacijom pomažeš puno. Svaka donacija je veliki oslonac mladima.


Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije, kao ni stajališta Agencije za elektroničke medije ni Ministarstva kulture i medija. Europska unija i Europska komisija, kao ni Agencija za elektroničke medije ni Ministarstvo kulture i medija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.