fbpx

Privrednikova tribina: Reci što misliš!

Na našim tribinama razgovara se i debatira o aktualnim i važnim društveno-političkim i kulturnim temama koja se tiču hrvatskog društva u cjelini i položaja srpske zajednice u njemu.

Naša tribina otvara javnu diskusiju o mnogim pitanjima važnim za razvoj društva, od pitanja ljudskih i manjinskih prava do pitanja diskriminacije i povijesnog revizionizma. Također, ukazuje se na različite društvene i političke pojave i probleme, i pokušava se pronaći održivo rješenje.

Ovom serijom tribina želimo kreirati otvoreni forum za sve one koji smatraju da imaju ideju kako zajednicu učiniti boljom. Vođeni principima otvorenosti i suradnje, želimo stvoriti platformu na kojoj će se izražavati i zagovarati nove ideje.

Tribine organiziramo svakog drugog utorka i održavaju se u dvorani Privrednikovog doma u Zagrebu. Prvu tribinu smo organizirali u proljeće 2013. godine.

Snimke svih tribina možete pogledati na našem YouTube kanalu. Pratite naš YouTube za sve nove objave s tribina.

SPD Privrednik logo

Djelujemo u ime zajedničkog dobra i osnaživanja srpske zajednice u Hrvatskoj od 1897. godine.

Naši kontakti

Adresa: Preradovićeva 18/1
10000 Zagreb, Hrvatska

Telefon: + 385 1 485 4478
9:00 – 17:00 (pon. – pet.)

Kontakt email

#OslonacMladima

Ne možemo pomoći svima, ali možemo pomoći nekima. I malom donacijom pomažeš puno. Svaka donacija je veliki oslonac mladima.


Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije, kao ni stajališta Agencije za elektroničke medije ni Ministarstva kulture i medija. Europska unija i Europska komisija, kao ni Agencija za elektroničke medije ni Ministarstvo kulture i medija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.