fbpx

Radio Privrednik

Prva radio stanica srpske zajednice u Hrvatskoj – Radio Privrednik slušateljima nudi jedinstven muzičko-informativni sadržaj.

Na Radio Privredniku slušamo muziku neprolazne vrijednosti koju na drugim radio stanicama ne možemo čuti. Slušamo i autorske emisije muzičkih urednika i kritičara, zanemarene žanrove i izvođače.

U središtu informativnog programa Radio Privrednika su mladi i njihov položaj u društvu, kao i doprinosi srpske zajednice, njena kultura, identitet i historijska sudbina. 

Internetski radio Privrednik kroz svoj informativni i zabavni program promovira kulturne sadržaje, građanske inicijative, aktivnosti civilnog društva.

Radio Privrednik je i svojim imenom ostao vjeran misiji i značaju Srpskog privrednog društva Privrednik koja se izražava kroz tri vijeka u humanizmu i filantropiji, ali i nastavlja profesionalne standarde koje smo postigli svojom dugogodišnjom informativnom djelatnošću. 

Slušajmo se da bismo se razumjeli!

Nakon informativnog portala P-portal, mnogih dokumentarnih filmova, podcasta, tiskanog dvomjesečnika Privrednik, tribina, angažmana na društvenim mrežama… pridobili smo stalnu publiku kojoj smo bili dužni ponuditi i novu medijsku formu u vidu radio stanice.

SPD Privrednik logo

Djelujemo u ime zajedničkog dobra i osnaživanja srpske zajednice u Hrvatskoj od 1897. godine.

Naši kontakti

Adresa: Preradovićeva 18/1
10000 Zagreb, Hrvatska

Telefon: + 385 1 485 4478
9:00 – 17:00 (pon. – pet.)

Kontakt email

#OslonacMladima

Ne možemo pomoći svima, ali možemo pomoći nekima. I malom donacijom pomažeš puno. Svaka donacija je veliki oslonac mladima.


Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije, kao ni stajališta Agencije za elektroničke medije ni Ministarstva kulture i medija. Europska unija i Europska komisija, kao ni Agencija za elektroničke medije ni Ministarstvo kulture i medija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.