fbpx

Konačne rang-liste dobitnika stipendija za školsku/akademsku godinu 2023./24.

Srpsko privredno društvo „Privrednik“ za školsku/akademsku godinu 2023./24. provelo je natječaje za dodjelu stipendija iz Fonda „Vladimir Matijević“ za stipendiranje talentiranih učenika i studenata slabijih materijalnih mogućnosti i iz Fonda “Ivana Vujnović” za stipendiranje odličnih studenata. Natječaj je bio otvoren od 25.9. do 16.10.2023. godine.

Na prijedlog Odbora za stipendiranje i temeljem Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata putem Privrednikovih fondova i Kriterija i mjerila za stipendiranje učenika i studenata putem Fonda „Vladimir Matijević“ i Fonda “Ivana Vujnović”, Upravni odbor je 30.11.2023. donio odluku o dodjeli 63 studentske i 72 učeničke stipendije iz Fonda „Vladimir Matijević“ i dvije studentske stipendije iz Fonda “Ivana Vujnović”, te utvrdio konačnu rang listu učeničkih i studentskih stipendija iz Fonda “Vladimir Matijević” i donio odluku o stipendiranju dva studenta iz Fonda „Ivana Vujnović“.

Mjesečna studentska stipendija iz Fonda „Vladimir Matijević“ iznosi 160,00 EUR, a učenička iznosi 80,00 EUR. Mjesečna stipendija iz Fonda „Ivana Vujnović“ iznosi 200,00 EUR.

Stipendije se isplaćuju kroz devet mjeseci tokom trajanja školske odnosno akademske godine.

Konačne rang-liste dobitnika stipendija:

SPD Privrednik logo

Djelujemo u ime zajedničkog dobra i osnaživanja srpske zajednice u Hrvatskoj od 1897. godine.

Naši kontakti

Adresa: Preradovićeva 18/1
10000 Zagreb, Hrvatska

Telefon: + 385 1 485 4478
9:00 – 17:00 (pon. – pet.)

Kontakt email

#OslonacMladima

Ne možemo pomoći svima, ali možemo pomoći nekima. I malom donacijom pomažeš puno. Svaka donacija je veliki oslonac mladima.


Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije, kao ni stajališta Agencije za elektroničke medije ni Ministarstva kulture i medija. Europska unija i Europska komisija, kao ni Agencija za elektroničke medije ni Ministarstvo kulture i medija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.