fbpx

Projekt: Pokrenimo i ohrabrimo potrebite

Naziv projekta: Pokrenimo i ohrabrimo potrebite
Šifra projekta: UP.04.2.1.11

Korisnik: SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA U HRVATSKOJ, EPARHIJA ZAGREBAČKO-LJUBLJANSKA, CRKVENA OPŠTINA ZAGREB
Partner: Srpsko privredno društvo „Privrednik“

OIB: 41346262342
Adresa: Ilica 7, Zagreb
Kontakt osoba: Petar Kozakijević

Vrijednost projekta: 495.337,63 HRK
Bespovratna sredstva: 495.337,63 HRK

Razdoblje trajanja projekta: 21.3.2022.-21.9.2023.
Naziv poziva: Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice
Referentna oznaka: UP.04.2.1.11
Fond: Evropski socijalni fond

O projektu:
Aktivnosti projekta „Pokrenimo i ohrabrimo potrebite“ podrazumijevaju organiziranje izobrazbe predstavnika Crkvene općine Zagreb i SKD Privrednik u području financijskog upravljanja, prikupljanja sredstava te zakonodavnog okvira za djelovanje, te osmišljavanje i provedbu izobrazbe i drugih oblika jačanja i unaprjeđenja kapaciteta zaposlenika i/ili volontera za neposredan rad u području zapošljavanja, socijalnog uključivanja i obrazovanja, uključujući prilagodbu poslovanja uz primjenu informacijsko komunikacijskih tehnologija, a u svrhu poticanja volonterstva u lokalnoj zajednici.

Cilj projekta i očekivani rezultati: 
Projektom „Pokrenimo i ohrabrimo potrebite“ nositelj projekta Srpska pravoslavna crkva i partner SPD Privrednik ojačati će svoje kapacitete organiziranjem izobrazbe predstavnika u području financijskog upravljanja i prikupljanja sredstava te zakonodavnog okvira za djelovanje. Provesti će se izobrazba za jačanje i unaprjeđenje kapaciteta zaposlenika i volontera i to za neposredan rad u području zapošljavanja, socijalnog uključivanja i obrazovanja. Jačanjem kapaciteta prijavitelja i partnera osigurat će se pružanje učinkovitog odgovora na potrebe lokalne zajednice, posebno u kriznim situacijama.


www.strukturnifondovi.hr

www.esf.hr

Mitropolija zagrebačko-ljubljanska

SPD Privrednik logo

Djelujemo u ime zajedničkog dobra i osnaživanja srpske zajednice u Hrvatskoj od 1897. godine.

Naši kontakti

Adresa: Preradovićeva 18/1
10000 Zagreb, Hrvatska

Telefon: + 385 1 485 4478
9:00 – 17:00 (pon. – pet.)

Kontakt email

#OslonacMladima

Ne možemo pomoći svima, ali možemo pomoći nekima. I malom donacijom pomažeš puno. Svaka donacija je veliki oslonac mladima.


Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije, kao ni stajališta Agencije za elektroničke medije ni Ministarstva kulture i medija. Europska unija i Europska komisija, kao ni Agencija za elektroničke medije ni Ministarstvo kulture i medija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.